Hurtta

Maak van je hond een fashion-statement!

De trends en ontwikkelingen op het gebied van mode en fashion staan alles behalve stil. De ene trend is pas net ingegaan en voor dat je er besef van hebt is een andere trend weer hip. Wanneer je een trendsetter wilt blijven moet je bijna zelf trends gaan verzinnen zodat je er als eerste bij bent. Maar zelfs dan moet die trend natuurlijk wel aanslaan. Een trend kan pas een trend worden genoemd wanneer meerdere mensen hierin meegaan. De manier waarvan ik vind dat je echt proper overkomt als trendsetter is om je hond als fashion-statement te gebruiken. Zelf kleed ik mijn hond bijvoorbeeld al aan met verschillende Hurtta kleding waardoor mijn hond er tiptop uitziet. Naast Hurtta kleding kun je nog met veel meer manieren jouw hond als fashion statement gebruiken. Benieuwd hoe ik dat doe? Lees dan snel verder!

Honden haute couture

Haute couture onder de honden wordt steeds meer een begrip in de modewereld. Niet alleen jij als baasje moet er tegenwoordig goed uitzien. Ook je hond moet er een beetje fashionable uitzien. Daarnaast kun jij je hond ook gebruiken om jezelf er beter uit te laten zien. Waar we in België nog een beetje achterlopen met hondenmode daar zijn ze in bijvoorbeeld Amerika daar al heel erg ver mee. Jaarlijks wordt daar zo’n 11 miljard dollar besteed aan kleding, accessoires en speeltjes voor honden. Grote supermarktketens bieden honden kleertjes aan en er bestaan zelfs heuse honden stylistes. Het kopen van een leuke halsband en een riem volstaat overzees allesbehalve nog. Wanneer er aankopen voor een hond worden gedaan zitten hier ook gelijk regenjasjes, truitjes en petjes bij voor de hond. Wat een fashion-statement zou het zijn als jij in dezelfde kleren als jouw hond loopt toch?

Hoe transformeer ik mijn hond in een mode-icoon?

Zelf kleed ik mijn hond wel eens aan met kleding van Hurtta. Deze kleding is wel vaak wat functioneler van aard omdat dit mijn hondje warmhoud of beschermt tegen de regen. Toch als ik over straat loop met mijn aangeklede hond krijg ik alle meer dan genoeg reacties. Of mensen die zich toch even omdraaien om te kijken of ze het goed zien. Een jasje of een vestje voor je hond is in België al een heel statement. Maar ook zelf kun je er meer fashionable van worden. Denk eens aan een mooie, misschien ook wel dure, tas waarin jij je hond kwijt kunt. Tassen doen het altijd goed als fashion-statement en hoe stoer zou het zijn om met je tas inclusief hond de stad door te paraderen?

Geef een reactie