Hoe draag je Philipp Plein, nou zo!

Persoonlijk ben ik altijd op zoek naar de nieuwste modetrends. Maar ook zoek ik naar manieren om merken die ik ken op een andere manier te dragen. Zo kom ik vaak uit bij mijn favoriet: Philipp Plein. Ik hoef helemaal niet bedolven te worden onder de dure hebbedingetjes maar kan wel heel blij worden van een gaaf shirt en stoere sneakers. Bij Philipp Plein hebben ze dat allemaal. Daarom dacht ik: laat ik daar eens wat over schrijven. Hopelijk maak ik zo dat eindeloze gezoek naar een toffe broek wat makkelijker en heb je zo net als mij één winkel waar je altijd terecht kan.

Houd de basis simpel

Philipp Plein heeft veel uiteenlopende items. Van drukke prints tot simpele designs. Zelf houd ik ervan om de basis simpel te houden. Wat bedoel ik daarmee? Nou, ik zou bijvoorbeeld altijd kiezen voor een zwarte of denim kleurige broek en een shirt in een basis kleur. Hier kun je namelijk met lagen meer diepte in creëren en zo verschillende combinaties blijven maken zonder dat men steeds denkt: “Had hij dat gisteren ook niet aan?” dat heb je namelijk veel minder snel bij simpele broeken en simpele shirts dan bij uitspringende kledingstukken. Met de accessoires kan je dan afwisselen.

Flitsende schoenen en accessoires

Want accessoires heeft Philipp Plein ook! Ik noemde net al even de stoere sneakers waarmee je jouw look naar een heel nieuw level kan tillen. Ga voor een compleet zwarte look met je broek en shirt en gooi er vervolgens een stel sneakers onder in een flitsende kleur of gekke print. Horloge om, zonnebril op en je bent klaar om te gaan. Of zoek je nog een nieuwe rugtas. Voor school, werk of het festivalseizoen, Philipp Plein heeft toffe rugtassen die niemand zouden misstaan. Ze worden gekenmerkt door hun stoere design met soms gekke uitspattingen die er geheid voor zorgen dat jij de show steelt.

Casual of juist dressy

Maar misschien ben jij helemaal niet op zoek naar een alledaagse look. Ook voor een nette outfit kan je terecht bij Philipp Plein. Je zet namelijk al meteen een hele andere sfeer neer wanneer je in plaats van sneakers deftige zwarte loafers onder je outfit draagt. Maak het af met een mooie broek en één van hun strak gesneden bloezen. Waar je ook naartoe gaat, welk feestje je ook binnenloopt alle ogen kijken naar jou. En dat allemaal bij maar één merk, ideaal!

Geef een reactie